Underground seminar

Po uspešno izvedenem prvem seminarju, se veselimo, da vam predstavimo naš drugi seminar, ki bo še dodatno nadgradil vaše znanje o striženju las.

Na začetku seminarja vas čaka kratka teoretična predstavitev, kjer bomo še dodatno razširili vaše znanje o tehnikah striženja. Osredotočili se bomo na oblike frizur, dele glave, sekcioniranje las in dickonekcijo itd. to bo okrepilo vaše razumevanje procesa.

Vsak udeleženec bo ob prihodu prejel poseben blokec, v katerem bodo že narisane glave. Ta blokec bo vaša osebna mapa za ustvarjanje zapiskov, skic in prerisovanje različnih oblik frizur.

Na seminarju bomo demonstrirali naslednje tehnike striženja, ki bodo podkreplejne s teorijo. Frizura z tehniko layeringa, Frizura z tehniko graduation (vključno s pripravo las za lepo povezovanje z mašinico), Skin fade, Oblikovanje brade

V drugem delu seminarja bo vsak udeleženec imel priložnost, da preizkusi svoje novo pridobljeno znanje na praksi. Pod budnim očesom naših brivcev boste imeli možnost postriči enega modela po lastni izbiri.

POTEK SEMINARJA 10.00-12.30 – teoretični del in demonstracija 12.30-13.30 odmor in malica 13.30 – striženje na modelih in slikanje končnih frizur.

Vabljeni!

Cena: 200 € z DDV

Obrazec

Scroll to Top