Monday School of Barbering

Vse kar brivec rabi

Monday School of Barbering je program, ki smo ga pripravili z namenom, da pokažemo čim več. Razdelili smo ga po sklopih, na vse kar brivec rabi za različne frizure oz. različne postopke.

Razdelili smo vse segmente do neke osnove katere bi privec rabil, da lahko postane bolj kreativen in se brez težav sooči z različnimi frizurami. Bodi pripravljen na vse.

Je zelo kreativna frizura, kjer se srečamo z veliko simetričnega striženja in poznamo 8 različnih postopkov na 8 različnih modelih. Pokazali bomo kako se lahko poigramo z zadnjim delom, lahko gremo v horizontalo, vertikalo ali pa diagonalno striženje. Delali bomo tudi prehod. Na samem začetku bo Edis pokazal demonstracijo na modelu in potem to delate vi.

Je ena najbolj modernih frizur trenutno. Poznamo več postopkov, horizontalni, vertikalni in diagonalni. Spoznali pa bomo tudi fade ob strani in na vratu.

Delamo po postopku, ki ga je naredil Edis, na kratki, srednji in daljši bradi. Modela, ki vam najbolj ustreza oz. brado s katero imate največ težav si priskrbite sami.

Klasika, ki nikoli ne bo izumrla. Ima zelo veliko postopkov, spoznali pa bomo enega, ki je zelo značilen za Edisa. Pokazal pa bo tudi tehnike, ki omogočajo narediti fade v krajšem času in bolj čist. Delali bomo na 8 različnih tipih las.

Je nekaj zelo pomembnega, če želiš biti brivec. Po demonstraciji boste delali na svojih modelih. Spoznali bomo vse od masaže obraza, vroča brisača, mrzla brisača, kako se soočiti s krvjo in kako zaustaviti krvavitev.

Je zelo kreativna frizura, ki da prostor za razgibano striženje. Poznamo veliko postopkov, spoznali pa bomo dva različna, ki vam bosta odprla pogled na wolf cut. Je ženska frizura, ki jo pa lahko izvajamo tudi moških.

Je nekaj kar se izogiba dosti brivcev kot tudi frizerjev. S Kičotom boste spoznali enostavni dizajn, po želji pa lahko tudi kakšnega zahtevnega. Kar se naučite boste lahko uporabljali v svojih salonih.

Vsak ponedeljek

Seminar traja med 29. 1. in 11. 3. 2024.
Scroll to Top