Spremeni kariero

S strokovnim usposabljanjem in pridobivanjem praktičnih izkušenj boste pripravljeni na vznemirljivo novo poglavje v svoji karieri.

Odkrijte vašo novo karierno pot z nami

Na Brivski Akademiji vam nudimo ključne veščine, znanje in priložnosti za začetek svoje nove kariere. S strokovnim usposabljanjem, mentorsko podporo in možnostmi za pridobivanje praktičnih izkušenj vam pomagamo stopiti na pravo pot.

Ne glede na vaše cilje v karieri, smo tu, da vam pomagamo na poti do uspeha. Začnite svojo novo karierno pot z nami danes.

Frizerska izobrazba

Pripravili smo program, ki je namenjen začetnikom ali frizerjem, ki bi radi zajeli celotno znanje brivskega striženja. Minimalno število prijav za izvedbo je pet oseb. Povežemo s profesorji Srednje frizerske šole, ki zagotovijo pridobitev frizerske kvalifikacije.

Program se izvaja na modelih, edino prvi teden poteka na lutkah, kjer se tudi naučiš osnove za striženje daljših las ter vseh sekcij razumevanje kaj delamo in zakaj tako delamo.

Program poteka 9 tednov, zajema vse od osnove do najbolj zapletenih tehnik striženja, vključuje tudi britje, urejanje brade, pristopa do stranke, torej po domače celotna uzgoja, da lahko postaneš brivec kot si želiš.

Program se izvaja vse dni v določenem tednu. Poteka od 16:00 do 21:00 ure.

*Cena frizerske izobrazbe je odvisna od števila opravljenih izpitov.

Prihajajoči Full Barber Education programi

Full Barber Education – SI

Program poteka 9 tednov, zajema vse od osnove do najbolj zapletenih tehnik striženja, vključuje tudi britje, urejanje brade in pristopa do stranke….

Možnost prakse

Na Brivski Akademiji razširjamo vaše horizonte s pestrim naborom možnosti prakse. Pridobite neprecenljive izkušnje in ustvarite trdno temelje za svojo prihodnjo kariero skozi naše različne prakse, prilagojene vašim interesom in ciljem.

Pošlji sporočilo

Scroll to Top